Wow! Jag tror på riktigt att detta kommer bli precis som jag vill.

Jag har hittat gården jag vill ha! Och ja de bara är så! Världens mysigaste lilla röda stuga! I skogen!! Det är 5 år kvar! Men ändå! Det är den jag snöat in mig på nu! Super mysig! Och just nu känns de inte omöjligt att det kommer bli så att jag en dag bor så! Kanske inte just de huset men precis så!

Mysiga dagar!

Fiskat, åkt båt, solat, umgåtts, myst med kusinen. Och helgen avslutades hemma hos pojkvännen med film!

Jag myser! Medan...

Ja jag njuter av lediga dagar! Medan killen ligger på sjukhus :-P

Men ska jag orka jobba fram till semestern så är det precis de jag gör nu som jag behöver! Bort från folk och stress sänka ljud volymen och bara vara! Killen har ju bara en trasig fot så han kommer ju hem snart ändå!https://cdn1.cdnme.se/3205223/7-3/pic_51b034d6e087c327369fd500.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3205223/7-3/pic_51b034d6e087c327369fd500.jpg" class="image">

Allt kan hända ;)

Vad har hänt sen sist jag skrev något? Jo det har blivit sommar :)
Jag är valpsjuk!
Jag har inte vart hemma i lägenheten på tre veckor.
Jag har pojkvän, första gången jag skriver de så. Vi har väl gått in i de stadiet utan att riktigt säga de själva men alla andra säger så... Vi har ju bara träffats i ett år nu ^^ men jag har inte vart där! Först nu som jag är där där jag känner mig bekväm med de. Dock känns de konstigt. Jag som singel! De va ju något jag va bra på och trivdes massor med. Men jag känner oxå att jag är klar! Jag vill planera framtiden. Vilket jag den senaste veckan faktiskt har! :) och någonstans där va jag inte ensam längre! Jag hade honom vid min sida. Vi har Sanna drömmar och samma mål i livet. Vad har jag att förlora när jag hittat någon som vill samma saker i livet som jag. Och som är beredd att kämpa för det lika mycket som jag. Denna kille vet även allt om mig! Han fanns med genom hela förra året och bara väntade på mig. En snäll kille. Inte min typ! Men de spelar ingen roll. Jag vill detta! Och han vill. Det är allt som räknas ;)


Vi har en 5 års plan... Sen är inget hugget i sten allt kan hända! Men jag har ett mål och en plan som kommer leda mig till drömmen! Det är allt som behövs just nu!

RSS 2.0