I morgon :)

Lycklig nu :)


Alltså är det bara killar som har vårkänslor? Jag känner inte av det!? Eller har jag bara stängt av? Men killarna verkar vara lite extra ja...

Jag saknar inget i livet just nu!

Allt blev bara så mycket lättare helt plötslig!

2 av 3 för jag är lycklig nu :) på loppet av två månader!

Gör det inte svårare än vad de är! ;)

Morgon mys

Det finns saker man saknar

Men klarar sig bättre utan ^^


Ser så mycket fram mot helgen! Händer så mycket kul :)

Sen är det inte långt kvar tills vi står i skidbacken igen! Resan skulle blivit mer än bara skidresa men med ändrade planer så blir det mer tid i backen.


Nu ska jag lägga mig i sängen och hoppas på en knytnäve mindre än sist :-P
bara en knytnäve inatt

ja de va väl inte så farligt?
 
 
 
En gång ett tag hade jag ett hopp som blev en förhoppning som försvann...
 
 
Jag tror inte på de längre och de får vara så! Jag mår ändå ganska bra :)
 
 
 

Mys tisdag!

Alltid behövligt att kolla lite Pippi och mysa :))

Call me maybe

i push people away that's what i do

It's time

To let him go!


Han är allt jag vill ha, ändå vill jag inte ha honom?!? Varför?!


You Haven't Seen The Last Of Me

 
 
 
 

Massag

Underbart! Kanske kan andas utan trycket efter detta?!

Nu är det inte många veckor kvar innan jag åker till Norrland! Hur underbart är inte de liksom? Det är där jag mår bra! Kommer nog alltid vara så!

Nä nu ska jag fortsätta snacka lite skit och försöka hålla mig vaken ^^ ska träffa lite gamla vänner senare om jag orkar hålla mig vaken ;)

Ensam hemma

Jag älskar dig

Yxa kniv och ett glatt humör?!

Just Give Me A Reason

 
She didn’t stop loving you. she just decided to stop showing it.. Because no matter how much she tried, you just wouldn’t get it
Sometimes, when we disconnect our after-hours calls, even after we are content and she is tired, I find myself angry at the miles between us, strangely jealous of the air that carried my voice over to her ears, and hers to mine, and imagine myself in vacuum with just her and me.
 
one shot for my pain.
one drag for my sorrow.
get messed up today,
I'll be okayy tomorrow. :')
 
Sometimes you need to step outside, clear your head and remind yourself of who you are. And where you wanna be. And sometimes you have to venture outside your world in order to find yourself. As for me, I'm happy right where I am. I Love To be with You
 
Let us remember that we can’t force anyone to love us. We can’t beg someone to stay when they want to leave and be with someone else. This is what love is all about. However, the end of love is not the end of life. It should be the beginning of understanding that love leaves for a reason, but never leaves without a lesson
 
 
 
 

du är så yeah yeah wow wow

- Du är en av flera tusen.
- ha ha va menar du allvar? på riktigt?! de är väl faan klart att jag är ;)
 
Underbar kväll igår! helt galet kul!!
 
 
Hur kommer det sig att jag blir uppraggad av tjejer? Det är liksom inte helt okej! Vad hände med att jag faktiskt gillar killar?
 
- Får man upp den så har man inte druckigt för mycket! Det bara är så! ;)
 
Bäddade ner Nicole i sängen och gick ut! sista hon säger är lås dörren och kom inte hem! - haha Tack!
 
snart är jag tillbaka :)
 
jag söp på riktigt bort mina bekymmer! Jag har inte tagit tillbaka dom för jag insåg att de är bättre att bara släppa taget och jag är så mycket bättre på att ta ett djupt andetag nu och bara okej! Släpp de. de finns inget att göra det finns inget du kan ändra på de är bara acceptera de som händer och jag har inget att säga till om i detta! utan de som händer de händer och de är bara le och slappna av. låta vinden dra med dig och sen släppa dig i ett dike någonstans efter vägen och resa sig upp och gå mot vinden! de kommer vara jobbigt men de är inte omöjligt! Och jag vet att jag klarar det utan större bekymmer! Nu är jag på fötter och ja jag kan säga att jag är lycklig!
 
Tack till alla som stöttat den senaste veckan! Den va tuff! ovanligt tuff, då jag vanligtvis faktiskt kan dölja hur illa det är innanför mina murar! Men tydligen inte alla gånger de funkar! men jag tog mig igenom den och nu är allt bra igen! :))
 
 
 
 

supa bort mina bekymmer!

Det är precis vad jag tänker göra denna helg! Tar hand om mina problem en annan gång! Nu tänker jag göra som jag alltid gjort! Jag tänker fly! fly från de som är jobbigt! jag kan ta mycket men nu har jag nått botten och jag tänker stanna där ett tag!

Det finns liksom inte riktigt någon som kan plocka upp mig!

RSS 2.0