Första minus och första snön...

Ja igår natt va första minusgraderna på natten och idag snöar det. Men det är +3 så det är inget som ligger kvar! 

Vi är även klara med staket/stängsel och grind nu :) Benjamin är vaken hela nätterna och sover större delen av dagarna. Synd bara att djuren gör tvärt om ^^ 

Det har blivit två katt killar i familjen oxå :) två bebisar som är födda 1 juli 


Hundarna som inte är kattvana sköter sig riktigt bra :) och pipen är de ju som vanligt inga problem med!


Snarkande djuren när mamma, pappa och Benjamin är uppe och nattugglar 😘

Tre veckor ;)

Tiden går fort? Eller är det långsamt? Känns som att han vart med länge men ändå att det va nyss vi åkte in till Danderyds sjukhus. 


Gäsp

Han är världens mysigaste bebis och även om det är svårt för mig att sova så är jag helt nöjd med tillvaron just nu! Kanske skulle vilja känns att jag orkade ta en promenad lite längre än runt gården men de kommer ;)
Jag är väldigt nöjd över att vi flyttade och har möjligheten att vara hemma båda två nu i början! Helt underbart att ha sambon till hjälp med allt! 

Visserligen så får ju jag inte bära mer än bebis just nu! Pga av att jag är snittad! Så utan min älskling skulle de vara ett himla meck att få in ved och allt sådant just nu! Men snart så ska jag börja med mina promenader och hjälpa till här på gården med allt! :) 

Men staketet är nog klart långt innan dess hoppas jag! Så till vintern ska vi bygga om i stallet :) ett hönshus ska de bli! 


Nu ska jag ta och ge liten lite mat sen blir det nog någon vaken timme med film innan vi alla somnar för några timmar! 

Benjamin 2 veckor

Ja igår blev min bebis två veckor! Har fortfarande inte riktigt fattat att det är han som låg där i magen och levde rövare i alla dessa månader! 
Nä de går inte att fatta ;)

Nu är magen nästan helt platt igen! Slapp visst är den de men ändå platt :)

Benjamin är världens mysigaste bebis som sover och är nöjd hela dagarna, och är hungrig och vill ligga på mig på nätterna! Så jag måste ju erkänna att jag känner mig lite sliten! För min kropp vill inte vila på dagtid! Eller iaf inte sova! Så jag ligger och kollar serier! Och försöker somna!


1 vecka, 6 månader, 2 år, 27 år

Ja de är vad denna vecka bjudit på ;) 

I måndags blev Benjamin 1 vecka samma dag som tjejerna blev 6 månader! 
Pipen fyllde 2 år och jag blev 27 denna vecka oxå! 

Alla mina bebisar 😘

Nu är vi hemma och jag och Benjamin sover och äter och myser mest medans pappa Anton tar hand om hundarna, bygger staket och byter alla blöjor, tvättar, lagar mat och allt annat som behöver göras! Sen blir det pappa tid på kvällen :)


Mitt liv känns helt underbart just nu! Att flytta uppåt i landet va precis vad vi behövde! :) ut i skogen! Leva precis som vi vill. Tänk att vi lever våran dröm redan! 
RSS 2.0