Så dålig på att uppdatera här.

Men nu är sambo och bebis inne och handlar medans jag sitter kvar med hundarna i bilen!

Våren är äntligen här och vi planterar och fixar rastgården får kaninbebisar och snart även ankbebisar och kycklingar! Industrihönorna älskar livet i solen. Alla ägg blir sålda så vi får knappt några kvar till oss. 

Benjamin blir större och vildare för varje dag! 
Sommar sallad! Tänk att vi kan äta detta nästan helt från egen rabatt i sommar! Underbart ju! Vedhögen växer!

Men även våra plantor av gurka tomat chili paprika lök och broccoli ;) växthuset ska upp direkt när snön är borta vilket går fort nu då vi har våran första natt med plus nu. Och dom +10 vi haft idag så har det smält riktigt fort! Nu är vägen inte ett 20cm täcke av is utan är ren gyttja.. HahaKaninerna är parade igen och ankorna ligger på 30 ägg. Så slutet av april så är det en stor baby boom här på gården :) Vedhögen växer!

Men även våra plantor av gurka tomat chili paprika lök och broccoli ;) växthuset ska upp direkt när snön är borta vilket går fort nu då vi har våran första natt med plus nu. Och dom +10 vi haft idag så har det smält riktigt fort! Nu är vägen inte ett 20cm täcke av is utan är ren gyttja.. HahaKaninerna är parade igen och ankorna ligger på 30 ägg. Så slutet av april så är det en stor baby boom här på gården :) RSS 2.0