Min bebis...Tuffingen :)

Alien är fortfarande en bestämd liten Bebis! Även utanför magen!

Och han som nu mera kallas Benjamin har ju vart bestämd sen riktigt tidigt i magen! Sparkar på apparaten som ska registrera hjärtat! De tyckte han inte om! Sen ska vi ju inte prata om ultraljuden. Alla som gjort dom har haft problem då han flyttar på sig och knuffar och buffar och gömmer sig! 


Han tyckte oxå att han skulle ut tidigare än de planerade snittet! Med två timmar för att vara exakt! 


Vi ringde till förlossningen vid 04:00 morgonen vi skulle åka in. För då hade jag haft förvärkar i ett dygn och dom började komma allt tätare! Jag skulle ta två alvedon och vila då jag ändå skulle vara här vid 09:00 och förberedas inför snittet som skulle bli vid ca 11:00! Men Blev det inte bättre skulle vi ringa efter en timme! Och ni kan ju gissa vad som hände då ;) jo det va ju inte lugnare! Så vi skulle åka in tidigare! Så vi va inne kl 06:30 och dom lyssnade på Hjärtljud och kollade värkarna som va oregelbundna efter bilfärden in! Dom förberedde ändå en del saker inför operationen nere på förlossningen. Sen fick vi byta rum och jag fick en säng. Skulle byta om. Vilket gick sådär. Fick på mig rocken och kollade på strumporna innan de började göra riktigt ont. Håller hårt i Antons hand och minns att jag tänker faan vilken tur att jag inte ska föda vaginalt om dom kallar detta Förvärkar vill jag inte veta hur en riktig värk känns! Sen hör jag Anton fråga en barnmorska som va in och städade om det kan komma någon och hjälpa till för nu va de max tre minuter mellan. Jag tyckte allt bara gick så långsamt! Men nu kom läkaren! Och skulle kolla hur öppen jag va för att se hur fort jag skulle då snittet! Sekunden efter att hon undersökt mig (aj va ont) gick allt fort! Jag fick någonting som skulle få värkarna att avstanna! Och nästan samtidigt som jag får den så kom läkaren tillbaka och sa vi rullar till operationen nu på en gång! Där fick Anton kläder och vi fick vänta lite medans dom fixade salen. Väl inne så pratade alla hela tiden tyckte jag! Och dom hade stora problem med att sätta nålen rätt och jag fick värkar under tiden jag inte fick röra mig eller spänna mig! Tack för den! Vet inte hur många gånger som stack mig utan att hitta rätt. Tillslut så fick en annan narkosläkare komma in. Sen gick de snabbt när dom väl lyckades! (Efter kanske 15 min) känslan va overklig man kände ingen smärta alls med kände precis allt dom rörde! Jag blundade och bara hoppades att allt skulle vara över! Jag skakade som jag vet inte vad! (Ända sen värkarna började komma oftare) Väldigt obehagligt!! Ett under att Anton lyckades hålla i min hand ;)

Jag hör dom säga men gud en sån söt liten bebis, sen tröck dom ut honom! Jag fick se (tror jag öppnade ögonen en liten sekund iaf) sen gick Anton med till bordet bakom oss!

Ut på uppvaket så fick jag massa varma filtar och mediciner för att jag först va iskall men även skakade som jag gjorde. Kunde redan då röra på mina tår! Och fick min lilla bebis på bröstet! 


En mini Anton med massor av hår ;)
Det gör ont idag!

Usch vilka Förvärkarna jag haft sen 4 i morse :( jag va inte beredd på de alls då de knappt va sammandragningar igår på hela dagen! 

Vi kom "hem" kl 01:00 så de blev lite sent och väldigt lite sömn! Sovit fram och tillbaka hela dagen men varje gång jag vaknar av smärtan så känns det som jag fått sova en timme men det har bara gått ca 10-15 min. Så dagen verkligen smyger fram! 


Tror tjejerna känner på sig att mamma är dålig idag för dom har legat såhär hela dagen förutom när Anton går ut med dom! 


Snart nere på en siffrigt

Och jag kan fortfarande inte riktigt greppa att det snart är dax!  


Tänker på allt jag vill hinna innan och inser att de bara är att lägga på is! Det kommer en sommar till! Man kan inte hinna allt på knappt två månader! (7 juli till 18 aug) De är bara att inse! Speciellt inte som hög gravid i 40 graders värme!

Igår när jag ropade in hundarna så kom det inte ut tre hundar ur skogen utan en älg kalv! 


Jätte dålig mottagning = inga blogginlägg

Ja se om det går att få upp något... En månad på gården tror jag minsan att vi passerade i måndags... 

Allt känns bra och vi har fått en hel del gjort! Målat husen och klippt ner våran vildvuxna mark, rensat skit, fixat med ved, och mycket mycket mer självklart!

Nu känns det tufft med två veckor kvar tills vi blir föräldrar. Jag blir inte lite sämre varje dag utan känns mer som att jag blir sämre för varje timme som passerar. Orken är i botten och motivationen ännu längre ner! Vill sova bort två veckor på en gång helst! Men de där med sömn fungerar inte alls då man är som en flodhäst! Förvärkarna gör ont och jag är inte kapabel till att göra ett skit för då hoppar mitt bäcken och nu är jag för tjock och tung för att få tillbaka de själv. :( jaja nu är det iaf inte långt kvar! Så de är bara bita ihop och roa sig så gått de går så tiden passerar fort!

Valparna växer så de knakar ordagrant! Min lilla varg väger nu 20kg och puma ligger på 17kg pipen har oxå gått upp lite och väger nu 18kg! Vilket är toppen då det troligtvis är muskler som han byggt på sig! Kanske inte är konstigt när man är ute från kl 06:00 till 21:00 leker och busar hela dagarna! Springer i skogen och jagar två valpar som med jämna mellanrum springer bort upp för berget... Pipen ser då till att spåra tjejerna vilket han är super duktig på nu mera!

Fotograferingen har legat lite på is ett tag då jag inte orkat helt enkelt men lite mobilbilder har det blivit och allt ska upp här så småning om!

Vi fångar möss som aldrig förr just nu! Vi har testat alla olika rått/musfällor men dom är smarta våra möss finns bara en dom faktiskt fastnat i och de är i en bur liknande fälla. Så det kommer nog bli två katter här innan vintern! Vill ha ute katter som inte vill vara inne alls helst då vi är lite allergiska både jag och sambo. Så ska dom ju gärna vara bra jägare oxå!! Gå bra ihop med hundar är ju en fördel oxå ;)


Lite hallon har vi plockat :)


Ja som sagt....


Vi hejar på pappa som krattar klipper slår allt vårat gräs!!


Frustration på kvistar i veden ;)
RSS 2.0