Apr. 30, 2013

Besvikelsen. När någon du trodde du betydde någonting för, inte ser dig.

Är det en tomhet jag känner eller är det bara så att jag blivit så känslokall? Bryr mig ja de gör jag självklart! Men det rör mig inte på se sett jag en gång trodde. Min värld rasar inte för att det inte är som jag vill...

Jag rycker på axlarna och säger ja vad kan jag göra för att ändra?! Oftast inte ett skit. Då är det bara att fortsätta! Lite som så att släppa de och låta allt hända ;)

Allt händer av en anledning. Ja troligtvis!


Bygga ett liv efter jobbet. Ja men det är lite så jag lever nu! Jobbet är prio 1 och kommer vara de! Måste bara hitta ett boende närmare jobbet! Kommer inte orka pendla på detta sett i vinter! Ekonomiskt sett har jag ett bra boende! Men de kommer inte hålla. Inte om jag inte orkar leva!


Så...

Call me maybe
Tommy tycker om mig
Summer of 69

Rolig kväll på dansgolvet ;)


Men det är inte som det en gång var! Jag är lite klar det är för mycket annat som lockar på helgerna och nätterna!


Säger till barnen att jag ska gå och göra en kopp te... Kommer tillbaka efter 5 min och barnen undrar vart mitt te är... Jo de står klart i köket! Glömde bara ta med det...
Inte lite trött är man idag inte :-P

Tur att mina barn har koll på mig ;)

Idag blir det valborgsfirande på skolgården! Sen möta upp syster och dra vidare för en mys kväll. I morgon fortsätter vi på samma spår! Eller ja de kan vi väl köra på hela veckan? :)


En bra blandad komplott av mina tankar som dom är nu! ^^

Ny nytt ny

Ja de blev en ny mobil igår när jag bytte abonnemang ;) och ja man ska ta den sötaste försäljaren de blir så mycket roligare att prata då ;)

Annars va jag hem och vände igår. Fick bråttom och glömde en del :(


Nu ska jag inte hem förrän kanske torsdag eller så blir det söndag!

Ska bli skönt att vara borta några dagar och är ju ledig i morgon :) skönt!


Rosa väska
Rosa mössa
Rosa skal på mobilen
Rosa linne
Rosa halsduk
Rosa hårsnoddar

Kanske börjar bli klart med rosa nu? Haha ^^

Bara jag ;)

Kommer jag att få ha dig för mig själv?

Hur söt : - kommer jag få ha dig helt för mig själv idag då?

-tycker att du ska gifta dig med en bra kille. För du är så söt.

Älskade ungar!

Solen lyser! Jobbet känns lätt igen! Och jag har ett leende på läpparna åter igen!

Ska jag bygga mitt liv runt jobbet?!? Varför inte säger jag då!?! Det är där jag mår bra! :)


Krocka tankbil, volta och dejta en tjej och en kille samtidigt?!?!

Har börjat skriva på detta inlägg i vadå lite mer än 3 veckor?! Eller kanske längre?! Men jag har skrivit sen tagit bort och börjat om sen från början igen. Så jag tog penna och papper för då suddar man inte utan man skriver allt så som man tänker, känner, tycker. Så vi får se hur det blir!

Varför jag inte har skrivit någonting sen jag åkte till fjällen?!
 
Krocken?
besvikelsen?
fyllan?
känslorna?
jobbet?
ensamheten?


Varför känner jag att jag inte vill skriva hur det är? jag vill ha de på min blogg för att jag vill ha kvar allt! jag vill minnas allt! Men det är folk som läser som jag delvis vill ska läsa. Men de finns dom som läser som inte pratar med mig...Som när man väl pratar eller ses så säger dom jo jag vet allt och att du alltid mår bra för jag läser de på din blogg... Är de riktigta vänner??
 
 
 
 


Krocken...besvikelsen...

krockade tankbil och voltade - hanmade på taket och kröp ut. Min första tanke va varför överlevde jag detta? De hade jag inte behövt göra. Slog bort tanken lika snabbt och sa : jag vet varför, jag är inte klar än jag har en sak till i livet jag måste göra. Jag måste träffa *honom* en gång till, jag måste få veta om det var/är på rikitgt! Eller är det bara en fantasi som jag vill ska vara sann? Bara tiden kan utvisa det! men tanken är nog tyvärr redan klar! Jag har nog bestämt mig för hur det är. Men de krävs två för att få de svaret jag vill ha! jag är bara en!
 

Fyllan...

Ja vad ska man säga om den? jag är bra charmig som full ^^ jag lyckades få upp bilen ur diket och ge bort den - ha en trevlig kväll- och två nya nummer! inte helt misslyckat helt enkelt. När jag är full har jag inga som helst problem! vilket är extremt skönt!
 

 

känslorna...

Ja dessa känslor är hemskt jobbigt, jag öppnade upp mig mer för dom som på ett eller annat sätt fanns i mitt liv vilket har väckt känslor både bra och mindre bra! och för flera personer... vilket är confusing minst sagt! Men jag tänker inte göra som jag brukar jag tänker inte stänga inne jag tänker ha alla kort på bordet och ha de så!!
 


Jobbet...

fast anställd. - ett ord laddad med possitiv energi! svar ja... men för mig va de dubbelt jag kände äntligen gud va skönt! och samtidigt fick jag en snara runt halsen - jag va fast.Jag kände mig strypt! Missförstå mig inte jag älskar mitt jobb! Men jag har aldrig vart fast, jag har alltid vart på väg någonstans. Nu ställde sig något i vägen för mig. Ska jag vara kvar här? Ska jag planera in ett liv i sthlm? det har aldrig vart min plan! Jag har vart på väg bort från stockholm sen den dagen jag först satte min fot här igen!

 
 
 
 

Ensamheten...
 
 
Jag trivs helt plötsligt med den! känner inte behovet av närheten av andra! jag sover själv och bra! jag är ensam
hemma ofta och älskar det! är det ett fel eller är det bra att jag accepterat de äntligen efter så mångaår?!
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0